REACTIES VAN KLANTEN

Rating: 3.36 sterren
25 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jaap en Andrée
een jaar geleden

We hebben vandaag weer heerlijk genoten van de verwennerijen uit de gloednieuwe keuken van Katelijne. Een aanrader die combinatie van scampi.’s met inktvis pasta, spinazie en saffraansaus lekker lekker 😋😋 tot de volgende smulpartij misschien op jullie terras of binnenkort binnen 😘🤞

Carolyn Smout
2 jaar geleden

Een beetje een late reactie op jullie oudejaarsbox, maar daarom niet minder gemeend! Amai, wat hebben we genoten van jullie feestmaal! Super lekker, ruime porties, tot in de puntjes verzorgd en mét handleiding. Wij voelden ons zo super gesoigneerd door jullie, deze keer niet in jullie resto maar in onze living! Een echte aanrader!

Anne
2 jaar geleden

5 sterren !
Wat een heerlijke verrassing, die oudejaarsfeestbox ! Een hele avond genieten van de juiste smaken : bladerdeeghapjes, waterzooi en wildragout met de gepaste garni. De kers op de taart de witte chocolademousse met saffraansiroop en speculaas. Wat wil je nog meer om een jaar af te sluiten?
Wij zijn en blijven fan van jullie heerlijke en verrassende culinaire creaties.
We zeggen het voort !

Laura
2 jaar geleden

Dit weekend bestelde ik enkele vegetarische gerechten bij Vitis. Het was stil aan tafel, omdat we helemaal in de ban waren van de heerlijke smaken en kleuren op ons bord! Alles was werkelijk verrukkelijk! De perfecte take-out voor een feestelijk Sinterklaasweekend! Zo fijn om jullie warmte en enthousiasme weer even te voelen tijdens het afhalen zelf én tijdens het smullen!

Vitis
2 jaar geleden

Merci voor de lieve en hartverwarmende reacties
Hou jullie goed!

Jozef Somers
2 jaar geleden

Ik zie de VITIS advertentie in het Natuurpunt ledenblad maar er staat geen adres bij..
Ik ga naar de VITIS website en vind ook daar geen adres?!?

leen laenens
2 jaar geleden

akn ik een kadeaubon ook digitaal kopen of alleen ter plekke?

Jessica Moyersoen
2 jaar geleden

Een heuse aanwinst voor onze wijk! We hebben al meerdere keren onze benen onder tafel gestoken en een heerlijke avond beleefd.. Eten om vingers van af te likken en een vriendelijke gastheer.

Veronique Verschuren
3 jaar geleden

Beste, ik zoek een locatie om onze nieuwjaarsreceptie te plannen op vrijdag 17 januari. Zou ongeveer voor 55 personen zijn (met zitplaatsen). Drank en eten inbegrepen... is dat iets wat mogelijk is bij jullie? Alvast bedankt voor je reactie . Vriendelijke groeten, Veronique OMGEVING - Berchem

Els Verresen
3 jaar geleden

Beste,
Op 11 februari rond 18u organiseer ik een etentje met een paar externe bezoekers van Karel de Grote Hogeschool. We zijn met een 40 tal personen. Onze voorkeur gaat uit naar een menu rond de 30 euro per persoon en liefst volledig vegetarisch. Is er iets wat je kan aanbieden binnen deze formule?
Hartelijk dank voor een seintje.

Met vriendelijke groeten,
Els Verresen

Marc Van Peteghem
3 jaar geleden

sorry,
maar ik de de menu niet lezen te kleine letters!!!