REACTIES VAN KLANTEN

Rating: 3.1818181818182 sterren
22 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anne
22 dagen geleden

5 sterren !
Wat een heerlijke verrassing, die oudejaarsfeestbox ! Een hele avond genieten van de juiste smaken : bladerdeeghapjes, waterzooi en wildragout met de gepaste garni. De kers op de taart de witte chocolademousse met saffraansiroop en speculaas. Wat wil je nog meer om een jaar af te sluiten?
Wij zijn en blijven fan van jullie heerlijke en verrassende culinaire creaties.
We zeggen het voort !

Laura
2 maanden geleden

Dit weekend bestelde ik enkele vegetarische gerechten bij Vitis. Het was stil aan tafel, omdat we helemaal in de ban waren van de heerlijke smaken en kleuren op ons bord! Alles was werkelijk verrukkelijk! De perfecte take-out voor een feestelijk Sinterklaasweekend! Zo fijn om jullie warmte en enthousiasme weer even te voelen tijdens het afhalen zelf én tijdens het smullen!

Vitis
een maand geleden

Merci voor de lieve en hartverwarmende reacties
Hou jullie goed!

Jozef Somers
2 maanden geleden

Ik zie de VITIS advertentie in het Natuurpunt ledenblad maar er staat geen adres bij..
Ik ga naar de VITIS website en vind ook daar geen adres?!?

leen laenens
8 maanden geleden

akn ik een kadeaubon ook digitaal kopen of alleen ter plekke?

Jessica Moyersoen
10 maanden geleden

Een heuse aanwinst voor onze wijk! We hebben al meerdere keren onze benen onder tafel gestoken en een heerlijke avond beleefd.. Eten om vingers van af te likken en een vriendelijke gastheer.

Veronique Verschuren
een jaar geleden

Beste, ik zoek een locatie om onze nieuwjaarsreceptie te plannen op vrijdag 17 januari. Zou ongeveer voor 55 personen zijn (met zitplaatsen). Drank en eten inbegrepen... is dat iets wat mogelijk is bij jullie? Alvast bedankt voor je reactie . Vriendelijke groeten, Veronique OMGEVING - Berchem

Els Verresen
een jaar geleden

Beste,
Op 11 februari rond 18u organiseer ik een etentje met een paar externe bezoekers van Karel de Grote Hogeschool. We zijn met een 40 tal personen. Onze voorkeur gaat uit naar een menu rond de 30 euro per persoon en liefst volledig vegetarisch. Is er iets wat je kan aanbieden binnen deze formule?
Hartelijk dank voor een seintje.

Met vriendelijke groeten,
Els Verresen

Marc Van Peteghem
een jaar geleden

sorry,
maar ik de de menu niet lezen te kleine letters!!!

Van osselaer liesje
2 jaar geleden

Wat een ontdekking. Ik loop over van enthousiasme over jullie menukaart, jullie kennis en jullie gerechten. Ook als vegetarier .... ik heb. Zo een lekkere halloumi salade gekregen. Echt proficiat met jullie zaak. Gezellig , lekker,vriendelijk en verzorgd!

Betty Servaes s
2 jaar geleden

Wel , wel , wel , wie had dat ooit verwacht ! Dé Pieter in de krant , Pieter keihard aan 't werk aan geen simpele opdracht , Pieter bijna een rasechte restaurateur ! Chapeau ook voor je partner , die ook niet vies is een "likje" verf , een hoop mortel én een parketvloer ! Ik ken dat "pandje" in de Generaal Drubbelstraat en ben vast van plan er eens een bezoekje aan te brengen ! Proficiat voor het resultaat van jullie harde werken en ik wens jullie véél succes in jullie "droom-eethuisje" ! Hartelijke groeten van Betty !