WIE ZIJN WIJ?

Wij hadden samen een droom. Na wat omzwervingen vonden we in Berchem een leuk pandje. We bouwden het om tot een eethuis/café. Want zowel lekker eten als gezellig een pintje drinken, vinden we belangrijk.

Zin in een snelle hap? Een stevige lunch? Een gezellig avondje uit eten met vrienden/familie? Een tete a tete? Een ontspannende brunch in het weekend? Of gewoon een lekker pintje? Het kan allemaal!

We bieden een lokale keuken aan met een stevige knipoog naar de wereld! Zowel vlees, vis, vegetarisch als veganistisch, voor elk wat wils.

Naast eten, vinden we samenzijn en samen genieten heel belangrijk. We bieden daarom ook een gevarieerde bier-en wijnkaart aan. Daar we bewust willen proberen omgaan met de ons omringende wereld, proberen we zoveel mogelijk met lokale producten te werken! 

Als kokkin, herborist, natuurgids en wildplukker maak ik veel gebruik van kruiden en groenten in de keuken. Ook wilde eetbare planten, bessen, noten en zaden maken daar deel van uit. Ik heb hierover een website gemaakt waar je veel info kan terugvinden. Neem gerust een kijkje als je je wat meer wil verdiepen!

www.wildatheartforaging.wordpress.com

 

Ik bracht ondertussen ook een boek uit met leuke recepten op basis van wilde eetbare planten, noten, bessen, zaden en kruiden! Interesse? Vraag naar het inkijkexemplaar aan de bar.